Wilt u weten hoeveel lening u kunt krijgen? Wanneer u de rekenmodule gebruikt dan weet u meteen wat uw maximale leensom is. Een indicatie van hoeveel uw maximale leensom is berekent u hier. Na het invullen van hoeveel u verdient, en hoeveel uw lasten zijn weet u hoeveel geld u maximaal kunt lenen. Wanneer het maximale leenbedrag u bevalt dan kunt u een lening offerte aanvragen bij één van de leningaanbieder die hierboven vermeld staan.

Leen verantwoord en niet te veel

Een lening afsluiten is een grote financiële beslissing waar u uiteraard goed over moet nadenken. U wilt immers niet een lening hebben die u eigenlijk niet kunt betalen. Wanneer u verstandig leent wordt er rekening gehouden met uw financiële situatie. Een lening afsluiten heeft als gevolg dat u elke maand een financiële verplichting erbij krijgt. Weet goed wat het effect ervan is. Leen nooit meer de afgesproken leenlimiet. De kredietadviseur kan precies voor u uitrekenen wat u kunt lenen afgestemd op uw persoonlijke wensen. De kredietadviseur kan een helder beeld geven wat er met uw persoonlijke gegevens mogelijk is. Op zoek naar meer aanbieders om te kijken hoeveel u kunt lenen?

Offerte aanvragen lening

Als alle gegevens zijn doorgegeven aan de bank of tussenpersoon dan kan deze een offerte uitbrengen voor uw persoonlijke lening of uw doorlopende krediet. Deze offerte dient u te ondertekenen en hiermee kunt u een doorlopende lening of persoonlijk krediet nemen. De bank zal om een aantal gegevens vragen om de offerte compleet te maken. Dit is voor hun eigen administratie en de boekhouding. En tevens als ze door de waakhond de autoriteit financiële markten worden gecontroleerd dan moet dit aanwezig zijn. Een lening is dus pas afgesloten als u alle gegevens en formulieren heeft ingevuld en ingeleverd.

Lening afsluiten

Een lening afsluiten gaat dus niet zo snel als u denkt. Het akkoord van een lening kan er vaak wel heel erg snel zijn. Dat is vaak een fijn gevoel. De laatst klap op de hamer is er pas als alle gegevens van u zijn gecontroleerd en goedgekeurd. Dit is vaak snel gedaan. Natuurlijk heeft iedere bank en kredietverstrekker zijn eigen manieren om alle gegevens goed en deskundig te controleren en zijn er nog een aantal andere controles die gedaan worden voordat u het geld op uw rekening krijgt.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment